Despre Noi
Crearea spațiului

 Cu FECA puteți rezolva cu ușurință sarcina și nivelul de încărcare a pardoselilor, trecând totul pe verticală. Lăsați pereții, ușile și mobilierul să reducă presiunea de pe suprafețele Dumneavoastră orizontale supraîncărcate.

Fiți spontani

Fără ciocane, fără cuie, fără găuri! Cu ele necesitatea în replanificări dispare. De fapt, cu cât mai mult Vă schimbați părerea, cu atât mai bine FECA lucrează pentru Dumneavoastră.

Fiți organizați

Aceste ventuze puternice pot rezista unei greutăți a unor diverse accesorii de până la 20 de kilograme, însă cu o amplasare corectă pentru toate, puteți crede, că ele mențin întreaga greutate a lumii.Rezistentă
Construcția suportă o greutate până la 20 kgProtecție totală împotriva umezelii
Perfect pentru camere cu umiditate ridicată


Montare universală
FECA se fixează pe sticlă, metal, gresie și faianță și alte suprafețeTermorezistență
Rezistă temperaturi de la -10°С până la +70°СMarca noastră comercială
Înființată în anul 2011, FECA este o marcă comercială internațională cu magazine amplasate în întreaga lume. Cunoscând o creștere fructuoasă, deja în 2014 marca comercială FECA putea fi găsită în mai mult de 200 de locații ale magazinelor de clasă înaltă din Asia.
Acum, pentru prima dată în anul 2017, facem marca noastră comercială disponibilă în totalitate în Republica Moldova prin intermediul prezentului site web. FECA propune o linie robustă de ventuze - accesorii de înaltă calitate, care permit proprietarilor să economisească spațiu și să reducă aglomerarea. De la bucătărie până la camera de baie, de la spații largi în aer liber până la spații interioare, produsele FECA rămân lipite pentru o lungă perioadă de timp.
x

Cum să detașați

1

Deschide-ți dispozitivul.

2

Ridicați marginea fixatorului cu degetul arătător. Apoi, detaşați cu atenție montarea de pe suprafață.

3

Întru evitarea deteriorării suprafeței de montare, închideți dispozitivul de blocare până la următoarea utilizare.

!

Atenție! Pentru a evita deteriorarea fixatorului nu încercați să-l demontați forțat de pe suprafață!

Materiale corespunzătoare

Laminat

Avantajele laminatului sunt: lavabil, durabil, rezistent la umiditate. Majoritatea produselor laminate nu sunt poroase, deci nu absorb umiditatea. Se potrivesc perfect cu accesoriile FECA.

Lemn vopsit cu acoperire de lac

Lemnul vopsit și lăcuit, de regulă, este rezistent la umiditate și nu este poros. Densitatea ridicată a lacului permite fixatorului FECA să se monteze sigur.

Gresie

Rezistența la apă și durabilitatea plăcilor se potrivesc excelent pentru accesoriile FECA.

Sticla

Sticla se caracterizează prin rezistență, este un material non poros, rezistet la umiditate și cu suprafața netedă. Accesoriile FECA sunt ideal compatibile cu sticla.

Plastic

Plasticul este un material ce nu absoarbe umiditatea și nu este poros, ceea ce asigură fixarea ventuzelor FECA pe suprața acestuia.

Inox

Grație rezistenței și durabilității sale, inoxul este compatibil cu fixatoarele FECA.

PAL (placa aglomerată din lemn)

PAL (placa aglomerată din lemn) este realizată dintr-un amestec comprimat de așchii de lemn și liant. Este rezistent la umiditate și nu are pori, se potrivește perfect cu accesoriile FECA.

Trebuie de acordat atenție faptului, că placa trebuie să fie laminată cu melamină, în caz contrar, suprafața PAL va fi sensibilă la umiditate și poroasă.

Materiale necorespunzătoare

Lemn natural

Materialele din lemn obişnuite pentru construcție, de exemplu pinul, sunt caracterizate printr-o porozitate avansată şi nu sunt potrivite pentru fixatoarele FECA.

Atragem atenția Dvs, că lemnul vopsit şi lăcuit este rezistent la apă şi fără pori, respectiv se potriveşte perfect pentru accesoriile de fixare FECA.

Placa din lemn stratificată

Placa din lemn stratificată (căptuşeala) este formată din straturi de furnir, are o rezistență scăzută la apă şi este poroasă. Suprafața este respirabilă, respectiv nu este potrivită pentru accesoriile FECA.

Placa de corfaj

Placa de corfaju (lambriul) chiar şi după acoperirea cu lac rămâne poroasă. Fixarea nu va fi sigură.

Țiglă deteriorată

Țigla veche sau crăpată poate permite trecerea aerului, aceasta va duce la depresurizarea atașamentului.

Mozaic

Mozaicul de țiglă sau din sticlă este utilizat intens pentru decor. Imposibilitatea de fixare se explică prin dimensiunea mică a elementelor mozaicului şi gresiei. Liantul de regulă absoarbe umiditatea.

Regulă: mărimea suprafeței unde va fi fixată ventuza FECA, nu trebuie să fie mai mică decât mărimea ventuzei care urmează a fi instalată (fixată).

Marmură

Marmura naturală are o structură poroasă, fapt care o face nepotrivită pentru utilizare.

Vopsea

De regulă, când pereții sunt vopsiți se utilizează vopsea respirabilă, care nu se distinge prin rezistență la apă. Acest fapt este valabil şi pentru tencuiala decorativă.

Specificați informația la vânzătorul de lacuri şi vopsea.

Tapeta

Tapeta, în general, este fabricată din hârtie poroasă şi sensibilă la apă. Materialul dat nu este compatibil cu fixatoarele FECA.

Betonul

Suprafețele din beton au o structură poroasă, respectiv fixatorul este imposibil de utilizat.