Termeni si conditii

Termeni si conditii

-Înregistrarea clienților, verificarea și păstrarea datelor

În conformitate cu legea Nr. 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul feca.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Compania nu are acces, respectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancarel ale clienților.

-Serviciul Suport Clienți, corespondența și soluționarea litigiilor

Pentru stabilirea și dezvoltarea relaţiilor cu clienţii sau soluționarea litigiilor cu aceștea în cadrul companiei este angajată o persoană competentă. Corespondența cu clienții are loc prin intermediul telefonului + 373 68 688988 sau prin e-mail sales@feca.md / office@memilit.mdServiciul Suport Clienți este disponibil de luni până vineri, între orele 08.00-18.00 și sâmbătă, între orele 08.00-14.00. În cazul apariției conflictelor cu clienții, în speranța continuării bunelor relații, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul negăsirii unui numitor comun se va apela la legislația în vigoare.

-Condițiile de achitare, anularea, ordinea livrării și returnării mărfii

Achitarea:

- Achitarea în numerar
Curierul va livra comanda la adresa și timpul convenit cu clientul. Plata este acceptată în lei, conform prețurilor de pe site/price list.

- Achitarea online
Plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.

- Achitarea prin transfer
Pentru achitarea prin transfer, după ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plată prin e-mail. Pentru aceasta, trimite-ți datele fiscale și bancare ale companiei dvs. pe adresa de email: sales@feca.md

Livrarea:

- Livrarea în raza orașului Chișinău
Livrarea produselor în raza municipiului Chișinău se efectuează gratuit.
Produsele comandate se livrează între orele 08:00 și 19:00 în zilele de lucru și între orele 09:00 și 14:00 sâmbâta, duminică- zi liberă. Dacă comanda este efectuată până la ora 15:00, livrarea se realizează în aceeași zi.

- Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova 

Atunci când comandați bunuri în valoare  mai mult de 1000 de lei, livrarea este gratuită, pînaă la 1000 de lei livrarea constituie 80 lei.
Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 72 de ore.

Returnarea mărfii

În momentul primirii mărfii clientul primește bonul de casă. Dacă clientul nu este satisfăcut de produs, acesta poate returna produsul în cel mult 14 zile din ziua primirii bonului de casă, dovadă fiind bonul de casă (este necesară prezentarea nemijlocită a cumpărătorului), pentru a reuşi preschimbarea produsului sau solicitarea banilor. Returnarea produselor are loc la adresa mun. Chișinău, str. Uzinelor 117.

x

Cum să detașați

1

Deschide-ți dispozitivul.

2

Ridicați marginea fixatorului cu degetul arătător. Apoi, detaşați cu atenție montarea de pe suprafață.

3

Întru evitarea deteriorării suprafeței de montare, închideți dispozitivul de blocare până la următoarea utilizare.

!

Atenție! Pentru a evita deteriorarea fixatorului nu încercați să-l demontați forțat de pe suprafață!

Materiale corespunzătoare

Laminat

Avantajele laminatului sunt: lavabil, durabil, rezistent la umiditate. Majoritatea produselor laminate nu sunt poroase, deci nu absorb umiditatea. Se potrivesc perfect cu accesoriile FECA.

Lemn vopsit cu acoperire de lac

Lemnul vopsit și lăcuit, de regulă, este rezistent la umiditate și nu este poros. Densitatea ridicată a lacului permite fixatorului FECA să se monteze sigur.

Gresie

Rezistența la apă și durabilitatea plăcilor se potrivesc excelent pentru accesoriile FECA.

Sticla

Sticla se caracterizează prin rezistență, este un material non poros, rezistet la umiditate și cu suprafața netedă. Accesoriile FECA sunt ideal compatibile cu sticla.

Plastic

Plasticul este un material ce nu absoarbe umiditatea și nu este poros, ceea ce asigură fixarea ventuzelor FECA pe suprața acestuia.

Inox

Grație rezistenței și durabilității sale, inoxul este compatibil cu fixatoarele FECA.

PAL (placa aglomerată din lemn)

PAL (placa aglomerată din lemn) este realizată dintr-un amestec comprimat de așchii de lemn și liant. Este rezistent la umiditate și nu are pori, se potrivește perfect cu accesoriile FECA.

Trebuie de acordat atenție faptului, că placa trebuie să fie laminată cu melamină, în caz contrar, suprafața PAL va fi sensibilă la umiditate și poroasă.

Materiale necorespunzătoare

Lemn natural

Materialele din lemn obişnuite pentru construcție, de exemplu pinul, sunt caracterizate printr-o porozitate avansată şi nu sunt potrivite pentru fixatoarele FECA.

Atragem atenția Dvs, că lemnul vopsit şi lăcuit este rezistent la apă şi fără pori, respectiv se potriveşte perfect pentru accesoriile de fixare FECA.

Placa din lemn stratificată

Placa din lemn stratificată (căptuşeala) este formată din straturi de furnir, are o rezistență scăzută la apă şi este poroasă. Suprafața este respirabilă, respectiv nu este potrivită pentru accesoriile FECA.

Placa de corfaj

Placa de corfaju (lambriul) chiar şi după acoperirea cu lac rămâne poroasă. Fixarea nu va fi sigură.

Țiglă deteriorată

Țigla veche sau crăpată poate permite trecerea aerului, aceasta va duce la depresurizarea atașamentului.

Mozaic

Mozaicul de țiglă sau din sticlă este utilizat intens pentru decor. Imposibilitatea de fixare se explică prin dimensiunea mică a elementelor mozaicului şi gresiei. Liantul de regulă absoarbe umiditatea.

Regulă: mărimea suprafeței unde va fi fixată ventuza FECA, nu trebuie să fie mai mică decât mărimea ventuzei care urmează a fi instalată (fixată).

Marmură

Marmura naturală are o structură poroasă, fapt care o face nepotrivită pentru utilizare.

Vopsea

De regulă, când pereții sunt vopsiți se utilizează vopsea respirabilă, care nu se distinge prin rezistență la apă. Acest fapt este valabil şi pentru tencuiala decorativă.

Specificați informația la vânzătorul de lacuri şi vopsea.

Tapeta

Tapeta, în general, este fabricată din hârtie poroasă şi sensibilă la apă. Materialul dat nu este compatibil cu fixatoarele FECA.

Betonul

Suprafețele din beton au o structură poroasă, respectiv fixatorul este imposibil de utilizat.